tequila sour

Tequila Sour

Denne Tequila sour er kendteget ved der er cremet skum på toppen og minder meget en margarita på is. Ryst frisk limesaft, tequila, agave, æggehvide samt angostura sammen og du har Tequila cocktail der visuelt imponere!

Tequila Sour opskrift

Denne cocktail opskrift inkluderer også orange bitter, men skulle det du ikke havde mulighed for at få fingerne i det, så kan du godt undlade det.

Ingredienser

  • 5cl tequila Blanco
  • 3cl limejuice
  • 2cl agavesirup
  • 1cl æggehvide
  • 2 dash angostura bitters Orange

Tequila Sour

Tequila sour dry shake

Sour cocktails kan laves med alle slags basale spiritus – rom, whisky, gin, vodka. Selv amaretto sour som er en meget kendt sour drink! Når du tager en sour drink og ryster den med æggehvide, ender du med en blød og luftig marengs, der tilføjer en smuk finish ligesom flødeskum på toppen af ​​en milkshake. Grund til vi dry shaker når der er æggehvider i en cocktail, er for at få bedre skum, men du kan godt opnå fin skum uden at dry shake.

4.5/5
4.5/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

Er du over 18 år?