Tequilapop logo
Abonner via EMAIL

Abonner via Email

Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv. TequliaPop bruger de oplysninger, du giver os for at kontakte dig om vores relevante indhold, produkter og tjenester. Du kan til enhver tid afmelde dig fra disse meddelelser. For mere information, se vores privatlivspolitik

Denne Tequila sour er kendteget ved der er cremet skum på toppen og minder meget en margarita på is. Ryst frisk limesaft, tequila, agave, æggehvide samt angostura sammen og du har Tequila cocktail der visuelt imponere!

Tequila Sour video opskrift

I denne video gennem går igennem, hvordan du laver en Tequila Sour, det i virkeligheden en meget simpel cocktail, det dog vigtigt du dry shake din Sour før vi tilføjer is til shakeren. Det mener vi giver det bedste og mest ensartet skum.

Tequila Sour opskrift

Denne cocktail opskrift inkluderer også orange bitter, men skulle det du ikke havde mulighed for at få fingerne i det, så kan du godt undlade det.

ingredienser

  • 5cl 100% Agave Tequila
  • 3cl limejuice
  • 2cl agavesirup
  • 1cl æggehvide
  • 2 dash Angostura bitters Orange

Tequila Sour

Tequila sour dry shake

Sour cocktails kan laves med alle slags basale spiritus – rom, whisky, gin, vodka. Selv amaretto sour som er en meget kendt sour drink! Når du tager en sour drink og ryster den med æggehvide, ender du med en blød og luftig marengs, der tilføjer en smuk finish ligesom flødeskum på toppen af ​​en milkshake. Grund til vi dry shaker når der er æggehvider i en cocktail, er for at få bedre skum, men du kan godt opnå fin skum uden at dry shake.

4.5/5
4.5/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

Forberedelsetid

PT0H05M min

Tilberedning

Samlet tid

Kalorier

Er du over 18 år?