Tequilapop logo
Abonner via EMAIL

Abonner via Email

Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv. TequliaPop bruger de oplysninger, du giver os for at kontakte dig om vores relevante indhold, produkter og tjenester. Du kan til enhver tid afmelde dig fra disse meddelelser. For mere information, se vores privatlivspolitik

Mezcal Sour er perfekt sour drink hvis du ønsker en både frisk men også mere kompleks sour end normalt. Blanding af røgen fra Mezcal kombineret med bitterhed frisk limejuice og sødmen fra agave giver en meget dyb cocktail men stadig let drikkelige også har cremet skumfinish som alle sours har.

Mezcal Sour video opskrift

Mezcal Sour får bløde skum fra æggehvider og en totrins blandeteknik hvor du både dry shaker for at skabe skummet og shaker med is efterfølgende for nedkøle og udvande drinken en smule samt lufter æggehvide yderligere.

Mezcal Sour opskrift

Hvis du allerede elsker tequila er mezcal muligvis ikke nyt for dig, men for dem der er det, er det særpræget og robust røg smag, der bestemt skal prøves mere end én gang. Kort fortalt bliver Mezcal destilleret fra agaveplanten, i Mexico. Mezcal sammenlignes ofte med tequila, men i modsætning til tequila – som normalt er let og og lidt sødt – er Mezcal meget tungere og røget. Så er du ikke til den smag skal du istedet lave Tequila Sour

ingredienser

  • 5cl Mezcal
  • 3cl friskpresset limejuice
  • 2cl agavesirup
  • 1cl æggehvide
  • 1 dash OrangeAngostura bitters

Mezcal Sour trin for trin

Lyder det interessant at prøve kræfter med Mezcal så kan du tryk på linket – køb mezcal her

5/5
5/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

Forberedelsetid

PT0H05M min

Tilberedning

Samlet tid

Kalorier

Er du over 18 år?