Negroni

Negroni

Negroni er en klassisk cocktail, der stammer fra Italien i 1919. Den er lavet af gin, Campari og sød vermouth og serveres typisk på is i et lowball glas. Negroni er en perfekt blanding af bitter og sød og giver en unik smagsoplevelse, der er værd at prøve. Hvis du er en fan af bitter smag, er Negroni en cocktail, du ikke vil gå glip af.

Negroni opskrift

At lave en Negroni er enkel, men det kræver præcision og balance. Ved at følge denne opskrift kan du lave den perfekte Negroni hver gang. Der er ingen grund til at gå til en bar for at nyde denne klassiker, når du nemt kan lave den hjemme.

Ingredienser

  • 3cl gin
  • 3cl campari
  • 3cl sød vermouth
  • Pynt med appelsinskal

Lav din egen Negroni cocktail trin for trin

Gør din Negroni endnu mere tiltalende med flot pynt.

En Negroni cocktail kan være både smuk og lækker. En appelsinskive eller en citronskal kan tilføje en ekstra dimension til smagen og se fantastisk ud i glasset. Prøv forskellige pynt eller garnishes og find den, der passer bedst til din smag.

4.8/5
4.8/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

Er du over 18 år?