Whiskey Sour er en klassisk cocktail, der er nem at lave og kræver få ingredienser. Den kombinerer whiskey, citronsaft og sukker og serveres traditionelt med et kirsebær og en skive appelsin til pynt.
Een traditionel Whisky Sour opskrift
Herunder finder du en klassisk opskrift på Whisky Sour, som er nem at følge og altid sikrer en velsmagende drink.
ingredienser
5cl whiskey
2 dash angostura bitters
3cl friskpresset citron
2cl sukkersirup
1.5 cl æggehvide
Pynt med appelsinog eller et kirsebær
Den bedste whiskey sour opskrift
1. Tilsæt whiskey, citronsaft og sukkersirup og æggehvider i en shaker.
2. Dry shake så du får skubbet luft ind i æggehviderne
3. Fyld nu shakeren med is og ryst kraftigt i 10-15 sekunder
4. Hæld indholdet i et glas fyldt med is
5. Pynt med en skive appelsin og et kirsebær
Whisky Sour er en alsidig cocktail, og du kan eksperimentere med forskellige typer whisky og tilføje ingredienser som forskelige bitter, eller ahornsirup i steden for sukkersirup for at give den din personlige twist.
@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.