Whiskey Sour er en klassisk cocktail, der er nem at lave og kræver få ingredienser. Den kombinerer whiskey, citronjuice og sukker og serveres traditionelt med et amarena kirsebær og en skive appelsin til pynt.
En traditionel Whisky Sour opskrift
Herunder finder du en klassisk opskrift på Whisky Sour, som er nem at følge og altid sikrer en velsmagende drink.
Ingredienser
5cl whiskey
2 dash angostura bitters
3cl friskpresset citronjuice
2cl sukkersirup
1.5 cl æggehvide
Pynt med appelsin og/eller et amarena kirsebær
Den bedste Whiskey Sour opskrift
1. Tilsæt whiskey, friskpresset citronjuice, sukkersirup og æggehvider i en shaker.
2. Dry shake i ca. 10 sekunder for at tilsøætte luft til æggehviderne
3. Fyld nu shakeren med is og ryst kraftigt i 10-15 sekunder
4. Hæld indholdet i et glas fyldt med is
5. Pynt med en skive appelsin og/eller et amarena kirsebær
Whisky Sour er en alsidig cocktail, og du kan eksperimentere med forskellige typer whisky og tilføje ingredienser som forskellige bittere, eller ahornsirup i steden for sukkersirup, for at give drinken dit personlige twist.
@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.