Espresso_Martini_reposado

Jalisco Espresso Martini

Jalisco Espresso Martini er en meget populær drink i Danmark, så derfor vil vi selvfølgelig også gerne lege med og tilbyde en opskrift med Tequila. Vi har valgt at bruge Tequila Reposado, da der oftest er mere smag og fylde i denne variant, på grund af fadlagringen. Netop derfor komplimenterer de bitre kaffenoter denne tequila rigtigt godt.

Jalisco Espresso Martini opskrift

En relativt simpel cocktail med kun fire ingredienser. Dog er tricket at du kan finde ud af shake så du får en lækker drink med luftigt skum på toppen.

Ingredienser

  • 4cl tequila reposado
  • 4cl espressokaffe
  • 3cl kahlua kaffelikør
  • 1cl agavesirup
  • Masser af is til at shake med

Instruktioner

Få den perfekte skum på din cocktail

Den mest tilfredsstillende del af en Espresso Martini er skummet. For at sikre dette skal du sørge for at ryste shakeren hårdt, da de naturlige olier i kaffen skal kombineres med resten af væsken og derved skabe luftboblerne. I videoen dobbelt strainer vi cocktailen, da det giver en ensartet skum og evt. små isflager sorteres fra.

Lær mere om Espresso Martini

Espresso Martini Jalisco

5/5
5/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

Er du over 18 år?