Margarita

Margarita

Her finder du fremgangsmåden på en Margarita drink. Samt inspiration, viden og fakta om den legendariske drink.

Margarita er en klassisk drinkopskrift. Der er meget uenighed om dens oprindelse, men alt tyder dog på at den stammer fra Mexico. En ting er dog sikkert, og det er at den i dag, er en af ​​de mest elskede drinks i verden, og derfor findes den i mange variationer og twists. Som eksempel kan nævnes dens lillebror “Tommy’s Margarita“.

Herunder er den klassiske margaritaopskrift vist, som vi mener den skal laves. Check den ud og så kan du altid selv lege videre derfra.

Vores Margarita opskrift

Margarita er en klassiker af en grund! Oprindelige bestod den af 3 ingredienser – tequila, appelsinlikør og limesaft. Agavesirup og saltkant er valgfri, men giver sødme og kant til den simple mexicanske drink.
Denne cocktailopskrift bør du altid kunne huske, da den er let at imponerer med til middagsfesten, sommergrill eller når du har brug for en påmindelse om sol og sommer midt om vinteren.

Ingredienser

  • 5cl tequila Blanco
  • 1cl appelsinlikør
  • 3cl friskpresset limejuice
  • 1cl agavesirup
  • salt til pynt

Fremgangsmåde

Saltrimme dit glas

Hvis du gerne vil saltrimme dit glas, skal du starte med at køre en lime skive (den saftige del) omkring den halvdelen af øverste kant på glasset. Fyld en skål med lav kant med salt, og dyp kanten i saltet, indtil den er dækket af den ønskede mængde salt. Sæt til side.

Lav en salt kant

4.6/5
4.6/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

Shake din Margarita

Sørg altid for at du shake din Margarita. Drinks der indenholder citrus og frugtsaft har altid best af et shake. At shake med is køler ikke kun drikken og blander ingredienserne fuldstændigt, den introducerer også de små luftbobler, der giver en margarita dens, skummende og lækre udseende.

Lær mere om at shake i denne video

Ingredients du kan overveje tilføje, er kiwier, jordbær, vandmelon, cantaloupe, grapefrugt, jalapeños, koriander, avocado og ananas (både rå og grillet). Men det kun fantasien det sætter grænser. Find flere opskrifter her

Margarita

Er du over 18 år?