Tequilapop - 100% agave TAK!

Mission

Der er desværre en opfattelse i det danske samfund, at Tequila smager dårligt og bliver oftes bliver forbigå. Vi mener det skam og at Tequila fortjener lagt mere opmærksomhed, respekt og kærlighed.

Meget af det Tequila der bliver solgt og markedført i danmark underbygger også denne opfattelse da det oftes ikke er 100% agave Tequila. 

Så misson er klar, vi vil, oplyse om bedre alternativer til hvorfor, hvor og hvordan du skal drikke Tequila drinks.  Vi vil skabe et univers der er inspirerende og lærerigt for den enkelte forbruger. Vi tror, vi kan konvertere forbrugerne til et bedre valg af Tequila og stadig få kommerciel succes.

Derfor har vi oprettet denne platform, der forener uddanelse, underholdning og inspirerer til en mere 100% Agave Tequila i Danmark.

agave_bgg
Bag om Tequilapop -

Vision

Igennem de sidste par år bemærkede vi et skifte i måden hvorpå, folk træf deres livstilsvalg. Forbrugerne vil gerne tilegne sig ny viden og træffe bedre beslutninger for at opnå bedre smag og kvalitet ved indtagelse af fødevare. Oftes er det bare mangel på viden og inspiration, der gør at de ikke når i mål. 

I starten af 2020 udviklede vi derfor ideen til tequilapop.dk. Hjemmesiden blev grundlagt med forestillingen om, at forbrugeren ikke ønskede at blive beordret af marketingfolk eller chikaneret af sælgere til køb af dårlige tequila som ikke er 100% agave, de ønskede at blive hjulpet og inspireret til en bedre tequila-oplevelser.

Er du over 18 år?