Tequilapop logo
Abonner via EMAIL

Abonner via Email

Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv. TequliaPop bruger de oplysninger, du giver os for at kontakte dig om vores relevante indhold, produkter og tjenester. Du kan til enhver tid afmelde dig fra disse meddelelser. For mere information, se vores privatlivspolitik

Transport dig og dine nærmeste til en tropisk ø med denne nemme og forfriskende Mango Margarita opskrift. Denne opskrift kræves ingen fancy blender. Denne drink opskrift serveres på is, hvilket betyder at alt hvad du behøver er at shake, Tequila, appelsinlikør, mango pure, limesaft og agavesirup.

Mango Margarita opskrift

Genoplev den afslappende strandferie med denne Mango Margarita opskrift. Bland drinken på få minutter og hæld over is, en sikker vinder til at invitere sommeren inden for.

ingredienser

  • 5cl 100% Agave Tequila
  • 3cl limesaft
  • 3cl mangopure
  • 2cl agavesirup
  • 1cl appelsinlikør
4.9/5
4.9/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

Vil du krydre din margarita? Brug en kombination af chilipulver og salt på kanten for at give hver slurk lidt spark. Eller måske har du lidt af en sød tand? Brug superfin sukker i stedet for salt.

Forberedelsetid

PT0H05M min

Tilberedning

Samlet tid

Kalorier

Er du over 18 år?