brambel

Bramble

Bramble er en elegant og lækker gin-baseret cocktail, der kombinerer syrligheden fra citronsaft og sødmen fra brombærsirup eller creme de mure. Denne cocktail er en moderne klassiker, der er populær blandt gin– og cocktailkendere over hele verden. Den er nem at lave og perfekt til en aften i byen med venner eller en romantisk date.

Bramble opskrift

En Bramble cocktail er et klassisk eksempel på, hvordan en simpel opskrift med få ingredienser kan skabe en sublim drikkeoplevelse. Balancen mellem syrlighed og sødme er afgørende for at skabe den perfekte smag, og det er vigtigt at bruge ingredienser af høj kvalitet for at få det bedste resultat.

Ingredienser

  • 5cl gin
  • 3cl friskpresset citronjuice
  • 1cl sukkersirup
  • 2cl brombærsirup (eller creme de mure)

Bramble

4 tips til den perfekte bramble

  1. Brug altid friskpresset citronjuice og friske bær til din bramble. Det får din cocktail til at smage mere naturligt og lækkert.
  2. Gin er en nøgleingrediens i denne drink, så sørg for at bruge gin af god kvalitet. London dry gin passer godt til denne cocktail.
  3. Bramble er normalt lavet af brombær, men du kan eksperimentere med andre bær såsom hindbær og solbær for at tilføje forskellige smagsvarianter.
  4. Tilsæt friske bær til din drink som pynt. Det ser ikke kun godt ud, det tilføjer endnu en smagsdimension til dine drink.
4.7/5
4.7/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

Er du over 18 år?