Tequilapop logo
Abonner via EMAIL

Abonner via Email

Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv. TequliaPop bruger de oplysninger, du giver os for at kontakte dig om vores relevante indhold, produkter og tjenester. Du kan til enhver tid afmelde dig fra disse meddelelser. For mere information, se vores privatlivspolitik

Ananas Margarita er en tropisk drink, der bryster sig med den perfekte kombination af ananas, tequila og frisk lime. Ananas Margarita er den perfekte frugtige cocktail og når du først har prøvet den bliver den hurtigt en af dine favoritter. Den søde ananas går hånd i hånd med den skarpe bid af tequila og bitterheden i lime. Tilsæt appelsin likør til blandingen, og det er en fest.

Tropisk Ananas Margarita video opskrift

Prøv kræfter med en tropisk Margarita twist. Videoen viser hvor nemt det er. Det dog vigtigt du bruger friskpresset ananasjuice, da en 1/3 del af drinken består af det.

Ananas margarita opskrift

Denne ananas margarita er et tropisk twist på klassikeren! Den vindende kombination af ananas, tequila og lime er en udgør en killer cocktail.

ingredienser

  • 5cl Tequila reposado
  • 3cl limesaft
  • 2cl agavesirup
  • 1cl appelsinlikør
  • 5cl frisk ananasjuice

Hvordan laver jeg en Ananas Margarita

5/5
5/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

Forberedelsetid

PT0H05M min

Tilberedning

Samlet tid

Kalorier

Er du over 18 år?