Paloma drink

Paloma

Der findes mange forskellige type opskrifter på en Paloma drink. Denne opskrift er den helt klassiske og nemmeste version af en Paloma. Den er lavet med Blanco Tequila 100% Agave, en nedkølet flaske grapefrugt sodavand efter eget valg. Du kan tilføje en knivspids salt til drinken eller rimme kanten af glasset. Ønsker du din drink ekstra frisk kan friskpresset limejuice gøre en stor forskel. Hvis du derimod foretrækker den sødere, så kan du tilføje agave– eller lidt sukkersirup.

Generelt når du laver en drink eller cocktail derhjemme, så skal du smage efter og justere for at finde den rette balance og sødme, som du fortrækker. Vi elsker den originale opskrift, men den er også lækker med Mezcal. Hvis du prøver denne variation, kan du eventuelt tilføje ekstra agave- eller sukkersirup for at afbalancere den røgfyldte smag.

Nem Paloma opskrift

Da der bliver brugt få ingredienser i denne drink er det vigtigt at du bruge kvalitets produkter. Hvis det hjælper på forståelsen kunne vi kalde den klassiske Paloma for den mexicanske gin og tonic. Det ikke lige gyldigt hvad Tequila og grapefrugt sodavand du sammensætter. Du kan også kaste dig ud i at lave din egen grapefrugt sodavand.

ingredienser

  • 5cl 100% Agave Tequila
  • 12cl grapefrugt sodavand
  • salt
  • Pynt med en båd eller skive grapefrugt
  • Eventuelt en lime eller to til justering af smagen

Step for step

Juster med frisk lime

Forskellige sodavand vil give drikken forskellige niveauer af sødme – tilføj gerne en ekstra klem lime for at afbalancere den efter din smag eller fyld den med mere grapefrugt sodavand.

Paloma Drink

5/5
5/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.