Paloma_coktail

Paloma Cocktail

Vi elsker alle nemme drink, men hvis du spørger os, er denne Paloma cocktail besværet værd! Lavet med friskpresset grapefrugt, lime og agavesirup, den er sød, sur og forfriskende.

Denne Cocktail er lidt mere kompliceret end vores nemme Paloma opskrift med købt grapefrugt sodavand. Dine gæste Hvis du leder efter en sjov måde at starte weekenden på, håber vi, du prøver det – det plejer at være et hit i blandt vores venner!

Paloma Cocktail opskrift

En traditionel Paloma cocktail består af tequila, grapefrugt sodavand og lime til justering. Denne opskrift er en friskere udgave. Da vi bruger frisk lime og grapefrugtjuice kombineret med agavesirup til balancer det syrlige og bitter i grapefrugt og lime. Til sidste tilføjer vi danskvand for at udvande og tilføre bobler. På den måde laver du en Paloma med hjemmelavet grapefrugt sodavand og det smage viderunderligt.

Ingredienser

  • 5cl tequila Blanco
  • 5cl friskpressetgrapefrugtjuice
  • 5cl danskvand
  • 1cl limejuice
  • 2cl agavesirup
  • isterninger
  • Evt. salt til saltkant

Paloma Cocktail trin for trin

Lær mere om Ingredienser til en Paloma Cocktail

Udstyr til en Paloma Cocktail

No results found.

Salt – Til kanten af ​​dit glas! Vi kan godt lide at bruge groft havsalt da det ser godt ud på billeder, men andet salt ville også gerne fungere.

Valg af Tequila
Vi vil altid anbefalde at bruge Blanco Tequila og selvfølgelige 100% agave. Vi kan godt lide Altos Plata Tequila, men du er velkommen til at bruge din favorit!

Udskrift Tequila med Mezcal

5/5
5/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

 

Er du over 18 år?