Tommys Margarita cocktail

Tommy’s Margarita

Den klassiske Margarita opskrift indeholder tequila, appelsinlikør og friskpresset limejuice, men som med så mange andre klassikere finder bartendere og cocktailentusiaster måder at tilpasse opskriften på, så den passer til tiden og publikummet.

På denne måde opstod opskriften på den moderne klassiker Tommy’s Margarita, som blev skabt af Julio Bermejo i begyndelsen af ​​90’erne på Tommy’s Mexican Restaurant i San Francisco. Den serveres nu i hele verden, da utallige restauranter og bartendere har kopieret ideen fra Bermejo, for at opnå en lettere og friskere udgave af en Margarita.
Kilde: Tommy’s Margarita wikipedia

Tommy's Margarita opskrift

Der er ikke mange drinks, der siger sommerfest, som Tommy’s Margarita gør. Denne version, der har sin oprindelse fra San Francisco, er nem at lave og har en smag som en frisk syrlig hjemmelavet lemonade serveres på is. Den er perfekt til at få festen i gang eller bare nyde i solen på en varm sommerdage.

Ingredienser

  • 5cl Altos Plata tequila Blanco
  • 3cl friskpresset limejuice
  • 1cl agavesirup
  • Masser af isterninger
  • Pynt med en limeskive

Tommy's Margarita 6 steps

Tommy's Margarita
Tommy’s Margarita
5/5
5/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

Er du over 18 år?