Tequila sunrise

Tequila Sunrise

Du har ikke brug for nogen specielle færdigheder for at lave “Tequila sunrise”, det er en meget simpel drink, du bygger i glasset. Det er dog vigtigt, at du bruger god tequila 100% agave, friskpresset appelsinjuice og vigtigst af alt hjemmelavet grenadine sirup. Alternativt kan du købe en grenadine, der er lavet så naturligt som muligt.

Tequila Sunrise opskrift

Vi ved godt at du i dine uge dage, har kommet til at drikke dig for fuld i den her Tequila Sunrise (psst det har vi også). Så gør dig selv den tjeneste at bruge hjemmelavet granatæble sirup (granedine), friskpresset appelsinjuice også selvfølgelig Tequila, som er produceret på 100% Agave. Så lover vi dig du kan genfinde kærligheden til denne skønne drink.

Ingredienser

  • 5cl tequila Blanco
  • 12cl friskpresset appelsinjuice
  • 2cl hjemmelavet grenadine sirup
  • Pynt med appelsinskive og et kirsebær

Tequila sunrise 5 steps

Hvis Tequila Sunrise er en smule for sød efter din smag, så prøv det med et lidt lime eller citronsaft. Dette kan afbalancere smagen uden at gå på kompromis med drikkens udseende og smag.

5/5
5/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

Tequlia sunrise drink opskrift med grenadineTequlia sunrise drink opskrift med kirsbær

Opskrift på Grenadine til din Tequila Sunrise

Grenadine er granatæble som ikke er alkoholisk og derfor tilføjer sødme for at afbalancere den syrlige saft. Det er så tykt, at når det hældes i, synker det til bunden af ​​glasset og stiger langsomt op, ligesom en solopgang. Der af navnet “Tequila Sunrise” Du laver din egen Grenadine ved at

  1. – Kog kernerne fra 2 granatæbler og 2 dl hvidt sukker sammen ved lav varme.
  2. – I ca. 20 – 30 min til sukker er opløst og saften trukket ud granatæbler kernerne.
  3. – Røg og mos lidt i blandning så væsken frigives
  4. – Si væsken på flaskeDu kan også prøve denne opskrift
Er du over 18 år?