Tequila soloppgang

Tequila Sunrise

Du har ikke brug for nogen specielle færdigheder for at lave en Tequila Sunrise, det er en meget simpel drink, du bygger i glasset. Det er dog vigtigt, at du bruger god tequila 100% agave, nypresset oransjejuice og vigtigst af alt – hjemmelavet grenadine sirup. Alternativt kan du købe en grenadine, der er lavet så naturligt som muligt.

Tequila Sunrise oppskrift

Vi ved godt, at du måske på dine yngre dage er kommet til at drikke dig lidt for fuld i denne Tequila Sunrise (psst, det har vi også). Så gør dig selv den tjeneste at bruge hjemmelavet grenadinesirup, friskpresset appelsinjuice og selvfølgelig Tequila, der er produceret på 100% agave. Så lover vi dig, at du kan genfinde kærligheden til denne skønne drink.

Ingredienser

  • 5cl Tequila Blanco
  • 12cl nypresset oransjejuice
  • 2cl hjemmelaget grenadine sirup
  • Pynt med oransjeskive og et kirsebær

Tequila Sunrise trin for trin

Lær mere om Ingredienser til en Tequila Sunrise

Udstyr til en Tequila Sunrise

No results found.

Hvis Tequila Sunrise er litt for søtt for din smak, prøv den med litt lime eller sitronsaft. Dette kan balansere smaken uten å gå på bekostning av utseendet og smaken til drikken.

5/5
5/5

@TequilaPOP. Innhold og bilder er beskyttet av opphavsrett. Deling av denne oppskriften er oppmuntret og verdsatt. Det er strengt forbudt å kopiere og/eller lime inn komplette oppskrifter til sosiale medier.

Tequlia sunrise drink oppskrift med grenadineTequlia soloppgang drink oppskrift med kirsebær

Oppskrift på Grenadine for Tequila Sunrise

Grenadin er granateple som er alkoholfri og tilfører derfor sødme for å balansere tertejuicen. Det er så tykt at når det helles, synker det til bunnen av glasset og stiger sakte opp, akkurat som en soloppgang. Der av navnet "Tequila Sunrise" Du lager din egen Grenadine av

  1. – Kok frøene fra 2 granatepler og 2 dl hvitt sukker sammen på svak varme.
  2. – I cirka 20-30 minutter, indtil sukkeret er opløst, og saften er trukket ud af granatæblekernerne
  3. – Rør og mos lidt i blandingen, så væsken frigives
  4. – Si væsken og hæld den på en flaske. Du kan også prøve denne opskrift oppskrift
Tequila pop-logo
Er du over 18?