americano

Americano

Americano er en klassisk cocktail kendt for sin forfriskende smag og populære aperitif. Lige mængder Campari, sød vermouth og danskvand blandes normalt.

Denne drik menes at være oprindeligt kommet fra Italien og blev populær i begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Det hed oprindeligt “Milano Torino”, fordi de to ingredienser kommer fra henholdsvis Milano (Campari) og Torino (vermouth). Det blev senere navngivet “Americano” på grund af dets popularitet blandt amerikanske turister.

Americano er en letdrikkelig cocktail med en forfriskende smag. Den perfekte aperitif til at skærpe dine smagsløg og gøre dig klar til en lækker middag. Du kan også tilpasse opskriften ved at justere mængden af ​​ingredienser efter din smag.

Americano opskrift

Americano serveres traditionelt i et gammeldags glas med is, og er ofte pyntet med en skive appelsin eller citronskal. Bitterheden fra Campari og sødmen fra vermouthen er godt afbalanceret med danskvand.

Ingredienser

  • 3cl vermouth
  • 3cl campari
  • 9cl danskvand

Americano trin for trin

4.4/5
4.4/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

Er du over 18 år?