Tequilapop logo
Abonner via EMAIL

Abonner via Email

Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv. TequliaPop bruger de oplysninger, du giver os for at kontakte dig om vores relevante indhold, produkter og tjenester. Du kan til enhver tid afmelde dig fra disse meddelelser. For mere information, se vores privatlivspolitik

Denne hjemmelavede Strawberry margarita opskrift er lavet med friske jordbær, limejuice, sukker eller agavesirup, appelsinlikør og tequila. Vi elsker en god forfriskende margarita, og mens en klassisk simpel margarita med frisk limesaft er en god drink, føler vi nogle gange for en mere en frugtagtig variation af denne lækre cocktail. Denne jordbærmargarita er ikke frozen og skal serveres på is.

Strawberry Margarita video opskrift

Se videoen og se hvordan man elegant laver en super fin cocktail til din næste havefest. Hver dog opmærksom på at jordbær skifter smag alt efter sæson så vores Strawberry margarita opskrift vil ændre smag alt efter valg af jordbær. Vi laver oftes denne jordbær margarita om sommeren når vi kan få fat i danske jordbær. Dog kan det sagtens fungere med for eksempel spansk jordbær.

Strawberry Margarita opskrift

Det fantastiske ved at lave dine egne cocktails er, at du kan justere dem, så de passer til din smag. Hvis du vil have det stærkere, skal du tilføje mere alkohol. Sødere? Tilsæt mere agavesirup. Brug vores opskrift som en guide til at lave din perfekte Strawberry Margarita.

ingredienser

  • 3stkfriske Jordbær - ca. 40 gram
  • 5cl 100% Agave Tequila
  • 3cl friskpresset limesaft
  • 2cl agavesirup
  • 1cl appelsinlikør

Strawberry Margarita trin for trin

Kan jeg bruge frosne bær?

Ja men så skal du blende din drink i steden for at shake den og du vil få en en frossen margarita og ikke en almindelig. Vi ikke så meget til frozen da vi godt kan lide at holde det simpelt, men hvis du går med frosne bær er det bare bland alt sammen + is i en blender og blende til du opnår en ønsket koncistens. Hvis du leder efter en Frozen Margarita opskrift du kan følge step for step så tryk på link.

Gør din Strawberry Margarita sunder.

En sund margarita er bare en almindelig margarita, men uden sødemidlet, i dette tilfælde uden agave. Følg opskriften som skrevet, men udelad agaven for en oplyst version. Vi kan godt lide at tilføje ekstra limejuice måske et jordbær mere, når vi laver den uden sødemidlet for at give det lidt ekstra smag.

4.4/5
4.4/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

Forberedelsetid

PT0H05M min

Tilberedning

Samlet tid

Kalorier

Er du over 18 år?