raspberry_margarita

Raspberry Margarita

Raspberry Margarita er en frugtagtig twist på den klassiske Margarita, hvor de friske hindbær tilføjer en naturlig sødme og en smuk rød farve. Denne variation er både forfriskende og visuelt tiltalende, perfekt til sommerfester eller som en farverig drink til en hyggelig aften.

Raspberry Margarita opskrift

Raspberry Margarita er en frugtig variation af den klassiske Margarita, hvor friske hindbær tilføjer en naturlig sødme og en smuk rød farve. Denne version er både forfriskende og visuelt tiltalende, perfekt til sommerfester eller som en farverig drink til en hyggelig aften.

Ingredienser

  • 5cl tequila Blanco
  • 3cl friskpresset limesaft
  • 2cl sukkersirup
  • 2cl appelsinlikør
  • 6 stk hindbær

Raspberry Margarita trin for trin

Raspberry Margarita serveringstips

Overvej at salte kanten af margaritaglasset før servering for at tilføje en ekstra smagsdimension, der komplementerer den søde og syrlige smag af drinken.

For en intensere hindbærsmag og en dybere rød farve, kan du overveje at tilføje hindbærpuré sammen med de friske hindbær.

4.6/5
4.6/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

Brug friske eller frosne hindbær

De bedste hindbær til en Raspberry Margarita, efter vores mening? Friske bær! Vi elsker den delikate søde smag, man får fra friske bær. Det sagt, hvis du kun har frosne, kan du også bruge dem! Her er hvad du skal vide:

Friske hindbær: Disse giver en dejligt sød drink! Teksturen bliver cremet, men ikke frossen. Frosne hindbær: Disse fungerer også: følg opskriften som beskrevet. Dette valg kan være billigere, hvis du laver en hel kande (se nedenfor). Bliv ved med at blende, indtil blandingen er flydende: det er ikke meningen, at det skal være en frossen Raspberry Margarita med en konsistens som en slush-ice (medmindre du selvfølgelig ønsker det).

Bedste tequila og triple sec til en Raspberry Margarita

Selvfølgelig kan du bruge, hvad du har ved hånden til tequila og triple sec: især til en Raspberry Margarita! Hindbærsmagen hjælper med at balancere alle typer af disse to likører. Men hvis du er interesseret i det bedste match for bærrene, her er vores mening om typer af tequila:

Bedste tequila: Vælg en tequila blanco her! Den mere ligefremme smag balancerer bærrene, i modsætning til en tequila reposado, der er lagret og har en egesmag. Bonuspoint for en tequila af midt-prisklasse kvalitet, som Patron.

Bedste triple sec: Enten Triple Sec eller Cointreau fungerer (fordi Cointreau er en type af triple sec, hvis det giver mening!). Her foretrækker vi Triple Sec på grund af dens skarpe, klare appelsinsmag: men ærligt talt er begge fantastiske.

Er du over 18 år?