Old Fashioned

Denne Old Fashioned cocktail er en klassisk og elegant drink, der har været populær i over 100 år. Oprindeligt lavet med bourbon, sukker, bitters og en skive appelsin, er denne cocktail blevet en favorit blandt cocktail-entusiaster verden over.

Sådan laver du den perfekte Old Fashioned cocktail opskrift

Der er noget særligt ved at lave en Old Fashioned cocktail – måden, ingredienserne blander sig sammen på, og den smukke farve på drinken. Selvom det kan tage lidt tid og tålmodighed at lave en perfekt Old Fashioned, er det helt sikkert det værd.

ingredienser

  • 6cl bourbon eller rye whiskey
  • 2 dash angostura bitters
  • 0.75cl sukkersirup
  • Pynt med appelsinskal

Lave din egen Old Fashioned. Følg disse enkle trin:

Garnish og præsentation

En Old Fashioned serveres traditionelt i et old fashioned glas, som er en kort og bred glastype med en tyk bund. Garnituren på en Old Fashioned består typisk af en appelsinskal og en kirsebær, men nogle foretrækker at tilføje en skive appelsin eller et stilke af rosmarin for ekstra smag og flair.

Husk at skære appelsinskallen i en tynd strimmel og bøje den let over glasset, før du placerer den i glasset. Dette vil frigive de æteriske olier fra skallen og give cocktailen en dejlig duft.

4/5
4/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

Er du over 18 år?