basil_smash

Basil Smash

Basil Smash er en forfriskende cocktail, der kombinerer friske basilikumblade med citrus og gin. Denne moderne klassiker er populær for sin blanding af basilikum samt frisk og syrlig citronjuice. Knusning af basilikumbladene frigiver aromaer og smag, der passer perfekt til ginens botaniske ingredienser. Når du laver en Basil Smash, er det vigtigt at bruge friske basilikumblade af høj kvalitet. Da gin også påvirker personligheden af ​​cocktails, er det vigtigt at vælge den, der passer til din smag. Tilsætningen af ​​friskpresset citronsaft og sukkersirup skaber den rette balance mellem syre og sødme.

Basil Smash opskrift

Når du gør klar til din Basil Smash, er der et par vigtige ting at overveje for den perfekte smag og oplevelse. For det første er det vigtigt at bruge frisk basilikum, da det giver den bedste og mest friske smag. Brug altid friskpresset citronsaft for at opnå den rette balance mellem krydrethed og syrlighed i din cocktail. Når du ryster cocktailen, skal du ryste kraftigt i ca. 10-15 sekunder for effektivt at blande ingredienserne. Drinken skal sigtes inden den hældes over i glasset for at fjerne uønskede rester af basilikumblade, som kan forkomme efter du har shaket drinken.

Ingredienser

  • 5cl gin
  • 3cl friskpresset citronjuice
  • 2cl sukkersirup
  • En håndfuld frisk basilikum

Basil Smash trin for trin

Basil Smash uden gin

Hvis du ikke har gin ved hånden, kan du stadig lave en lækker Basil Smash ved at erstatte ginen med en anden alkoholbase. Vodka er et oplagt alternativ og for en lidt mere eksperimentende drink, anbefaler vi tequila. Husk at justere mængden af ​​citronsaft og sukkersirup i opskriften for at opnå den ønskede balance mellem surhed og sødme. Uanset hvilken alkohol du bruger, er det vigtigste at holde basilikumen frisk i din Basil Smash for at skabe en lækker og forfriskende cocktail.

5/5
5/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

Er du over 18 år?