Tequilapop logo
Abonner via EMAIL

Abonner via Email

Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv. TequliaPop bruger de oplysninger, du giver os for at kontakte dig om vores relevante indhold, produkter og tjenester. Du kan til enhver tid afmelde dig fra disse meddelelser. For mere information, se vores privatlivspolitik

Syrlig, forfriskende og naturligt sødet, denne Rabarber Margarita er perfekte til forår og sommer. Rabarber Margarita er meget nem at lave og minder i udførelsen utroligt meget om en klassik Margarita, hvor du blander Tequila, lime og appelsinlikør med noget sødme som i dette tilfælde er hjemmelavet rabarbersirup i stedet for agavesirup.

Nordisk Rabarber Margarita video opskrift

Har du lyst til at prøve kræfter med et nordisk Margarita twist så har vi lavet en video der viser hvor nemt det er. Det er vigtigt du har kraftige rabarber sirup og at når du shaker at du bruger masser af is og få shaket til shakeren er kold udenpå. Shaker du den for lang tid udvander du cocktailen.

Rabarber Margarita opskrift

Denne margarita er let at bikse sammen, det tager bare lidt planlægning på grund af rabarbersirup.

ingredienser

  • 5cl Tequila reposado
  • 3cl frisklimesaft
  • 2cl rabarbersirup
  • 1cl appelsinlikør
4.8/5
4.8/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

Opskrift på hjemmelavet rabarbersirup til din Margarita

250 gram sukker
250 ml friskpresset rabarbersaft

  1. Kog ved lav varme rabarbersaften og sukkeret sammen.
  2. Når sukkeret er opløst er sirup færdig.
  3. Lad rabarbersiruppen køle ned til stuetemperatur
  4. Si væsken på flaske.

Forberedelsetid

PT0H05M min

Tilberedning

Samlet tid

Kalorier

Er du over 18 år?