Pina-Colada

 Pina Colada

Hvis du drømmer om en smagsoplevelse, der tager dig væk til en varm og solrig ø, er Pina Colada den perfekte cocktail til at opfylde dine ønsker. Denne cocktail er en populær drink, der stammer fra Puerto Rico, og er kendt for sin kombination af sød ananas, cremet kokosnød og lækker rom. En Pina Colada er en forfriskende drink, der kan nydes både alene eller med en god madoplevelse.

Pina Colada opskrift

Selvom Pina Colada ofte er forbundet med ferier og tropiske destinationer, behøver du ikke at forlade dit hjem for at nyde denne lækre cocktail. Med denne opskrift kan du nemt lave en autentisk Pina Colada derhjemme og imponere dine venner og familie. Det bedste ved at lave din egen Pina Colada er, at du kan justere opskriften efter smag og præferencer.

Ingredienser

  • 6cl lysrom
  • 12cl friskpresset ananasjuice
  • 6cl kokosmælk
  • 1cl sukkersirup

Pina Colada trin for trin

Gør din Pina Colada endnu mere lækker, med den rigtige garnish og præsentation

For at gøre din Pina Colada endnu mere lækker og imponerende, kan du tilsætte en skive ananas eller en skive lime til glasset som garnish. Du kan også dekorere glasset med en parasol eller en farverig cocktailparaply for at give din Pina Colada en ægte tropisk følelse.

5/5
5/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

Er du over 18 år?