Moscow Mule

Moscow Mule er en klassisk cocktail, der kombinerer vodka, Ginger beer og friskpresset limejuice, traditionelt serveret i en kobbermule-kande. Den har en god balance mellem sødme, surhed og krydret ingefær og har en forfriskende smag.

Moscow Mule er en drink der kombinere vodka, ginger beer og limejuice, der skaber en sød, sur og syrlig smag. Moscow Mule er en fast bestanddel i cocktailverdenen og er kendt for sin signaturservering serveret i en kobbermule-kop, der tilføjer et ekstra lag af stil og elegance. Dyk ned i denne spændende drink og opdag, hvorfor den er så populær og dragende.

Moscow Mule opskrift

Selvom det ikke er nødvendigt, anbefaler vi at servere din Moscow Mule i et kobber krus. Det giver ikke kun en smuk præsentation, det hjælper også med at holde din drink kold, da kobberet trækker kulden væk fra isen. Skulle du ikke bruge et kobber krus så fyld dit glas med masser af isterninger for at holde din Moscow Mule kølig. Glem heller ikke at bruge friskpresset limesaft for den bedste syrlige og forfriskende smag.

ingredienser

  • 5cl vodka
  • 10cl ginger beer
  • 2cl friskpresset lime

Moscow Mule trin for trin

5/5
5/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

Er du over 18 år?