I denne video gennemgår vi, hvordan du laver en Tequila Sour, som i virkeligheden er en meget simpel cocktail. Det er dog vigtigt, at du dry shaker din Sour-cocktail før du tilføjer is til shakeren. Det mener vi giver den bedste og mest ensartede skum.
Denne cocktail opskrift inkluderer også orange bitter, men skulle det du ikke havde mulighed for at få fingerne i det, så kan du godt undlade det.
Sour-cocktails kan laves med alle slags basale spiritus – rom, whisky, gin, vodka. Selv Amaretto Sour, som er en meget kendt sour-drink! Når du tager en Sour-drink og ryster den med æggehvide, ender du med en blød og luftig marengs, der tilføjer en smuk finish, ligesom flødeskum på toppen af en milkshake. Årsagen til at vi dry shaker, når der er æggehvider i en cocktail, er for at få bedre skum, men du kan godt opnå fint skum uden at dry shake.
@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.