new_york_sour

New York Sour

New York Sour er en klassisk cocktail, der er en spændende twist på den velkendte Whiskey Sour. Denne sofistikerede drik har en dyb og rig smag, der er perfekt afbalanceret med friskpresset citronsaft.

New York Sour er populær for sin kombination af whiskeyens varme og citrusens syrlighed, og den er et must-try for enhver cocktail-entusiast. Denne cocktail er ikke kun en drink, men en oplevelse, der tager dig med tilbage til 1920’erne, til de hemmelige speakeasies i New York Citys gyder. Med sin fløjlsbløde tekstur og komplekse smag er New York Sour en cocktail, der skiller sig ud fra mængden.

New York Sour opskrift

Vær tålmodig og præcis, når du laver din New York Sour. Det kan være en kunst at få rødvinen til at float korrekt på toppen, så øv dig gerne for at mestre teknikken.

Ingredienser

  • 5cl whiskey
  • 3cl friskpresset citron
  • 2cl sukkersirup
  • 1cl æggehvide
  • 2cl frugtig rødvin (zinfandel)
  • Pynt med appelsin og et amarena kirsebær

New York Sour trin for trin

Lær mere om Ingredienser til en New York Sour

Udstyr til en New York Sour

No results found.

*New York Sour float

Når man “floater” rødvin ud over sin drink, betyder det, at vi hælder forsigtigt lidt rødvin ovenpå drikken. Vi gør det for at få vores drik 2 delt i farven så den ser ekstra speciel og farverig ud.

Når du floater tager du en ske og hold den over din drink, med skeenbunden opad. Hæld langsomt din frugtige rødvin over skeen og ind i kanten af glasset forsigtigt.

5/5
5/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

Historien og oprindelsen af New York Sour

Historien bag New York Sour går tilbage til 1920’erne i New York City. Denne cocktail blev skabt som en variation af den populære Whiskey Sour, der allerede var kendt og elsket. Ideen om at tilføje et lag rødvin til toppen af drinken kom fra en bartender, der ønskede at give cocktailen et unikt og elegant udseende. Denne tilføjelse af rødvin gav også cocktailen en dybere og mere kompleks smag. New York Sour blev hurtigt en favorit blandt de lokale og blev en signaturdrink på mange af byens mest eksklusive barer og speakeasies. I dag er New York Sour stadig en populær cocktail, der serveres i barer over hele verden.

Er du over 18 år?