champagnebrus_drink

Champagnebrus

Champagnebrus er en klassisk favorit fra 90’erne, og den kan nu opgraderes til en lækker velkomstdrink med et strejf af elegance. Denne opskrift vil give din cocktail den velkendte smag af den ikoniske ispind fra Frisko, der blev lanceret tilbage i 1950’erne.

Den forfriskende og sprudlende smag af den grønne sodavand blandet med Cuba Caramel vil bringe tilbage minderne fra de gode gamle teenageår.

Champagnebrus opskrift

Når det kommer til at lave den perfekte Champagnebrus, er valg af vodka en afgørende faktor for at opnå den ønskede smagsoplevelse. Den karamelliserede smag fra Cuba Caramel vodka giver en ekstra dybde og kompleksitet til drinken. Den blander sig perfekt med den friske og sporty smag fra grøn sodavand og skaber en harmonisk balance mellem sødme og forfriskning. Pas derfor på med at skifte Cuba Caramel ud med en alminnelig vodka.

Ingredienser

  • 3cl cuba caramel
  • 2cl friskpresset lime
  • 10cl grøn sodavand

Champagnebrus trin for trin

4/5
4/5

@TequilaPOP. Indhold og fotografier er beskyttet af copyright. Deling af denne opskrift opmuntres og værdsættes. Det er strengt forbudt at kopiere og / eller indsætte komplette opskrifter til sociale medier.

Er du over 18 år?